lauantai 9. kesäkuuta 2018

Motukkaretki 2018, osa 10: Wsbk Brno (9.6.2018)

Tsau!

Tänään pyörät saivat ansaitun lepopäivän, kun matkamiehet keskittyivät penkkiurheilemaan. Tai penkki ja penkki, Honor rekisteröi viitisentoistatuhatta askelta.

VV hotel tarjosi oikein hyvän aamiaisen ja palvelu on muutenkin ollut erinomaista. Kyyti ei tärpännyt hotlan muilta vierailta, joten respa kohteliaaati tilasi meille pirssin. Hieno viitossarjalainenhan sieltä tuli ja fiksusti osasivat tilata meille sellaisen, jolla oli kulkupassi varikon portille asti. Laskuri lupaili taksin hinnaksi 720 korunaa, mutta hinnaksi tuli noin 650 korunaa ja korttikin kävi. Tililtä laskuttivat 25 euroa ja sentit päälle.

Liput löytyivät myös iisisti ja siinähän se päivä meni road racingista ja varikkotunnelmasta nauttien. Oli älyttömän kivaa ja kyllä se varikolla pyöriminen vaan aina innostaa. Hieno tunnelma ja ilmapiiri. Tarjoilukin pelasi oikein mainiosti. Kuumuus kävi jo kunnon päälle ja hikoiltua tuli varmaan yhtä paljon kuin edellisenä päivänä nahkat päällä. Mutta kiva, et ei palella. Eihän se lämmin luita riko.


Paddock.




Kisaturistit.


Kuvakoosteesta saa sellaisen kuvan, että olutta kului paljonkin, mutta sen verran kuuma oli, ettei oluttakaan jaksanut kovin montaa juoda. Radalla hinnat olivat vähintäänkin kohtuulliset. Olut maksoi reilu kaksi euroa ja burgerin sai neljällä. Radalta tultiin takaisin keskustan nurkille paikallisbussilla, joka ei maksanut mitään. Hieno meininki.

Kilvanajosta sen verran, että Kallio Racingin Cortese vetäs paalulle ja Eemeli Lahtikin oli 14. eli kauden paras aika-ajo. Hyvä päivä myös suomalaisittain.

Illalla käväistiin vielä keskustassa talsimassa ympyrää ja pizzat syömässä. Reissun tähän mennessä parhaat pizzat saimme Brnosta. Sori vaan Italia.
Huomenna pyörillä samoille mestoille ja siitä jatketaan kisojen jälkeen kohti Puolaa. Yritetään työntää valoisan aikana niin paljon kuin ehditään. Mahdollisimman lähelle Kaliningradia, jonne yritämme päästä sitten maanantain aikana.

Nyt taas unta kuulaan, niin jaksaa kannustaa huomenna. Ei kyllä tarvitse reissun päällä paljoa unta odotella, vaikka ois vähän mökää. Lämpö häiritsee enemmän unen laatua. Onneksi on tuuletin, joka hieman liikuttaa lämpöistä huoneilmaa.
posted from Bloggeroid

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti