keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Motukkaretki 2018, osa 14: Himaan! (13.6.2018)

Terppa!

Tässähän mie olen jo muutamia tunteja totutellut kotielämään, mutta kelataas ensin vähän takaisinpäin.

Aamu koitti aurinkoisena Pärnun Aleksandri pubissa. Se olisi sitten vika päivä tätä reissua. Aamiaisen jälkeen meillä oli ohjelmassa kepeä aamuropaus, koska oilerit täytyi vielä täyttää molemmista pyöristä ja Kotarin väsynyt vasen peili kaipasi kiristämistä. Viittä vailla kasilta ylös ja muutama minsa ysin jälkeen olimmekin liikkeellä. Hyvä niin, sillä Tallinnan satamassa täytyisi olla ehdottomasti viimeistään klo 11.30. Onneksi matkaa ei ollut paljoa ja sen verran reippaasti ajoimme navia kiinni, että päätimme ihan pitää Tallinnassa kahvitauon.

Liikenne oli vilkasta ja lautalle ehdittiin. Eipä siitä oikein sen enempää jaksa tarinoida. Lautoilla on tylsää. Lautasta ajettiin ulos ensimmäisenä ja kotimatkan viimeinen stintti sai alkunsa. Hitaan sellaisen, sillä Helsingin liikenne oli aivan jumissa muutaman tietyön takia. Onneksi Helsingissä ei asu miljoonia ihmisiä. Tuolla meiningillä siellä ei toimisi mikään.

Viimein päästiin läpi ja kuutosta Kouvolan kautta kotiin hyvinkin reippaalla marssitahdilla. Utissa tankattiin ja siellähän riitti juttuseuraa. Ainahan se on mukava vaihdella kuulumisia.

Eipä tästä päivästä sen enempää kerrottavaa jäänyt enkä oikein räpsinyt kiinnostavia fotojakaan. Älyttömän mukavaa tulla kotiin.

Huomenna onkin sitten ohjelmassa pyörien pesua ja navin statistiikan ihmettelyä. Kaksi viikkoa oltiin reissussa ja pyörät pyörivät n. 5500 kilsaa. Aivan mahtava reissu! Jonkinlainen loppuyhteenveto pitänee vielä kirjoittaa, kunhan kokemukset ovat muutaman päivän muhineet.

Nyt pää omaan tyynyyn omassa kotona ja huomenna aamulla herätyskello ei muuten soi.

Öitä!
posted from Bloggeroid

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti